Uitzending interview Radio 

... hoeveel wij waard zijn!

Mieke was en is voor ons een "God-send"! Ze heeft wonderen verricht met mijn dochter en ons gezin, mijn dochter zat in een depressie en ging een jaar niet meer naar school, ik was moedeloos geworden want ondertussen hadden alle hulpverleners die we jaren hadden, en steeds verschillende, omdat het niet werkte bij mijn dochter. Eindelijk kwam Mieke wat een verademing, alles wat Mieke zei was dat wat mijn moederhart voelde al die jaren dat de andere hulpverleners mij anders vertelde, precies zoals God het zou doen met liefde, geduld en positiviteit! Mieke heeft het voor elkaar gekregen dat mijn dochter nu weer op school zit, niet omdat het moet maar omdat zij het wilt en ze is 360 graden veranderd, ze voelt zich niet meer gedwongen. Wat ook een mooi gave van Mieke is dat zij nooit je een gevoel geeft dat je het niet goed doet, in tegenstelling ze lieten ons zien hoeveel waard we zijn en dat we niet minder zijn, ik kan echt zeggen door Mieke heb ik mijn inner voice weer hoor en gehoor aan geef wat ik geloof dat het de Heilige Geest is. Al bij al alleen maar lof over haar en God zeer dankbaar voor deze engel in onze leven!!!

Wat mij het meest aansprak.

Stap voor stap neemt Mieke je samen met de Heilige Geest mee op reis naar de diepten van je eigen hart en Gods Moeder/Vaderhart.

Je leert om te onderscheiden wat hoort bij je geest en ziel. Op een liefdevolle manier worden er knopen in je leven ontrafeld en komen de dingen die je diep weggestopt hebt aan de oppervlakte waarna je het bij God mag brengen en er genezing plaatsvindt.

Het onkruid eruit, het zaad van Gods Woord erin, het kan niet anders of de tuin van je hart, van je leven gaat groeien en bloeien, en anderen om je heen kunnen de vruchten ervan plukken. Gods Koninkrijk wordt uitgebreid!

Dankjewel voor de mogelijkheid deel te nemen aan de trajecten "Innerlijke heling" en "Zelf coach worden" naast jou!

Mieke liet mij stralen...!


“Dit is de allereerste therapie die werkelijk heeft aangeslagen en heling heeft gebracht, mede dankzij de zorg op maat aanpak van Mieke, dat ze jou laat stralen voor wie je bent, gericht op jouw mogelijkheden.

Zeker een grote aanrader voor iedereen die graag geestelijk wil verder groeien en/of naar innerlijk herstel verlangt.”

Mieke nam mij mee op weg naar mijn innerlijke heling.

Mieke heeft mij geleerd om op zoek te gaan naar de Goddelijke Moederliefde waar David het over heeft in Psalm 131. Ik was mijn hele leven op zoek en nu weet ik Haar zelf te vinden. Wat een rust en wat een troost kwam er in mijn leven. Voor de kleine en grote Esther. Een super moeder is God die nooit moe is of geen tijd heeft. Heerlijk. Glorie Deo Gloria.

OP WEG NAAR INNERLIJKE HELING....

"Zelf kan ik met grote dankbaarheid zeggen dat ik de complete 20 stappen heb doorlopen.

Het was een prachtige innerlijke reis op weg naar diepe heling.

Ik heb heel veel geleerd en genezing ervaren tijdens dit proces.

Ook de liefdevolle, begripvolle en persoonlijke coaching van Mieke was uniek, zeldzaam en kostbaar en heeft heel veel herstel gebracht.

Zelf kampte ik met zware psychische problematiek maar door Mieke en God heb ik geleerd: “Er is altijd hoop en er is altijd een uitweg”, en die biedt dit twintig stappen plan!

Ik heb al talloze vormen van therapie gevolgd, echter geen enkele met gewenst resultaat.

Dit is de allereerste therapie die werkelijk heeft aangeslagen en heling heeft gebracht, mede dankzij de "zorg op maat aanpak" van Mieke, dat ze jou laat stralen voor wie je bent, gericht op jouw mogelijkheden.

Zeker een grote aanrader voor iedereen die graag geestelijk wil verder groeien en/of naar innerlijk herstel verlangt."